Un bărbat de 52 de ani a dat cu maşina, intenţionat, peste o minoră. Fata a ajuns la spital

Un bărbat de 52 de ani a dat cu maşina, intenţionat, peste o minoră © Antena 3

Scene de groază au fost surprinse în localitatea Mărunţei, judeţul Olt. Un bărbat a dat cu maşina, intenţionat, peste o adolescentă în vârstă de 14 ani. Omul era deja condamnat pentru violenţă domestică, după ce şi-a sechestrat şi bătut soţia.

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, condamnat pentru violenţă domestică, a lovit cu maşina, intenţionat, ziua în amiaza mare, o fată de 14 ani.

Incidentul din Olt a avut loc sâmbătă, pe data de 7 martie, pe strada Boier Mărunţelu, din localitatea Mărunţei.

Bărbatul aflat la volanul maşinii a urmărit-o pe tânăra de 14 ani, care era însoţită de o prietenă, iar în momentul în care a ajuns în spatele acestora, după câteva replcii pe care le-au schimbat, omul a accelerat şi a pus-o la pământ pe tânăra de 14 ani.

Întregul incident a fost surprins de o camera video amplasată în zona respectivă. Imediat după ce a lovit-o pe fată, bărbatul s-a făcut nevăzut. Însă, la scurt timp, oamenii legii l-au identificat pe vinovat.

Conform primelor informaţii, conflictul ditnre bărbatul în vârstă de 52 de ani şi minoră ar fi fost unul spontan, cei doi necunoscându-se anterior.

„La data de 7 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina au cercetat împrejurările producerii unui eveniment rutier.
În urma cercetărilor efectuate au stabilit faptul că un bărbat, de 52 de ani,  din comuna Maruntei,  în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Judeţean 546, a accidentat o minoră,  de 14 ani, din localitate, după care a plecat de la locul producerii accidentului, fără a încuviinţa poliţia. Poliţiştii au identificat bărbatul la domiciliul său. Acesta a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, precum şi recoltarea probelor de sânge,  în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată,  din verificările efectuate a reieşit faptul că acesta avea permisul de conducere suspendat“
, a transmis IPJ Olt.

Pentru fapta sa omul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

De asemenea, victima în vârstă de 14 ani a fost transportată imediat la spital. Cea care a dat alarma a fost prietena acesteia care o însoţea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro