Un bărbat din Arges a reclamat dispariţia fostei iubite, dar a fost amendat de oamenii legii

Un bărbat din Arges a reclamat dispariţia fostei iubite, dar a fost amendat de oamenii legii © Arhiva

Un bărbat din Argeş a apelat la 112 pentru a cere ajutor, însă s-a ales tot el cu o amendă în valoare de 400 de lei.

Omul a apelat la numărul unic de urgenţă 112 pentru a reclama faptul că nu reuşeşte să ia legătura cu fosta iubită, făcându-şi griji că tânăra a fost răpită.

Tânărul de 29 de ani din Dragoslavele i-a anunţat pe oamenii legii că fosta lui iubită a fost sechestrată. Omul le-a spus oamenilor legii că fosta iubită cu care încheiase recent relaţia de iubire, ar fi într-o situaţie extrem de periculoasă. Ba mai mult, omul le-a dat oamenilor legii că femeia se află sechestrată la o locaţie din Câmpulung.

În urma apelului bărbatului, poliţiştii cu deschis o anchetă, însă în urma verificărilor a reieşit faptul că femeia nu se află în pericol. Ba mai mult, oamenii legii au verificat situaţia în care se află femeia inclusiv de la vecinii şi rudele acesteia.

„Polițiștii au contactat-o pe femeia în cauză, care, inițial, nu a vrut să comunice locația la care se afla. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că femeia nu se afla în pericol și nici nu a fost victima vreunei infracțiuni”, au transmis polițiștii.

În urma apelului bărbatului, dar şi a verificărilor, oamenii legii l-au amendat pe tânărul de 29 de ani cu suma de 400 de lei, pentru  „alarmarea organelor specializate pentru a inteveni în caz de pericol, fără motiv întemeiat”.

De asemenea, surse din anchetă au mai declarat faptul că bărbatul a recurs la acest gest pentru că nu ştia unde se află fosta iubită. Prin gestul său, tânărul spera că poate da de urma femeii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro