Un bărbat din Arges şi-a pierdut viaţa în Lacul Techirghiol

Un bărbat din Arges şi-a pierdut viaţa în Lacul Techirghiol © arhiva

Un turist în vârstă de 66 de ani din Arges s-a înecat, sâmbătă în lacul Techirghiol, din judeţul Constanţa.

Un apel la 112 a anunţat că unui bărbat de 66 de ani, care se afla lacul Techirghiol, i s-a făcut rău. Imediat la faţa locului s-a deplasat un echipaj de Ambulanţă, care timp de o oră a încercat să-l resusciteze pe bărbat. Potrivit medicilor, turistul era în stop cardio-respirator în momentul în care a fost preluat.
Se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care bărbatul şi-a pierdut viaţa.

Un bărbat a murit în Olimp

Un bărbat de 54 de ani în apa mării pentru a se scălda, dar a fost luat de curenții puternici. Martorii au sunat imediat la 112, iar autoritățile locale au intervenit cu o șenilată și un echipaj SMURD. Din pacate, victima a fost scoasă din apa, s-au efectuat minute în șir manevre de resuscitare, dar au fost în zadar. Medicii au declarat decesul bărbatului. 

 

Bărbat găsit mort în lacul din parcul IOR din Capitală

Un trecător a anunţat la 112 faptul că o persoană pluteşte pe lacul din parcul IOR din capitală, în zona Insula Pescarilor. Scafandrii de la ISU au reuşit să scoată la suprafaţa corpul bărbatului, care prezenta rigiditate cadaverică. Poliţia Capitalei a deschis dosar penal pentru moarte suspectă, iar trupul bărbatului a fost dus la INML pentru necropsie şi pentru a a se afla cu exactitate cauzele decesului. 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro