Un bărbat din Bistriţa-Năsăud a făcut un copil cu fiica sa, după ce a violat-o de nenumărate ori

Un bărbat din Bistriţa-Năsăud a făcut un copil cu fiica sa © Arhiva

Caz dramatic în Bistriţa-Năsăud, acolo unde un tată a făcut un copil cu propria fiică.

Bărbatul a fost arestat preventiv abia acum, după ce timp de şapte ani acesta şi-a agresat fiica în nenumărate rânduri.

Drama fetei abuzate chiar de tatăl ei a început încă din 2010, pe când avea doar 14 ani.

În toamna anului 2010, fata ajunsă acum la 24 de ani, a început să trăiască un coşmar. Bărbatul a violat-o în nenumărate rânduri, în cele două  locuinţe ale acestora din judeţul Bistriţa-Năsăud.

În urma acestor abuzuri sexuale, minora a rămas însărcinată şi în luna mai a anului 2011 a adus pe lume copilul tatălui ei.

"În perioada decembrie 2014 şi până în anul 2017, inculpatul și persoana vătămată, devenită majoră, au întreținut, în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluții infracționale, raporturi sexuale consimțite la una din locuințele din jud. Bistriţa-Năsăud.

În perioada 2010-2017, între inculpat și persoana vătămată au avut loc aproximativ 20 de raporturi sexuale", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Acum, la zece ani distanţă de când a început coşmarul fetei, poliţiştii şi procurorii l-au reţinut pe tatăl fetei. Mai exact, pe 17 februarie 2020, bărbatul a fost acuzat de act sexual cu un minor şi incest în formă continuată.

De asemenea, pe 18 februarie, Judecătoria Timişoara a admis propunerea procurorilor de arestare a bărbatului.

Până în acest moment, s-a decis ca bărbatul care şi-a agresat fiica ani la rând şi cu care a făcut şi un copil să fie arestat pentru o perioadă de 30 de zile. Cazul continuând să fie cercetat,


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro