Un bărbat din Bistriţa-Năsăud a murit în cel mai cumplit mod. Cum şi-a găsit sfârşitul

Un bărbat din Bistriţa-Năsăud a murit în cel mai cumplit mod © Arhiva

Un bărbat din Bistriţa-Năsăud şi-a găsit sfârşitul în cel mai cumplit mod. Omul lucra în localitatea Agrieşel, acolo unde s-a şi produs tragicul incident. 

Victima era din Maramureş desfăşura lucrări pe un drum care nu este deschis circulaţiei publice, conform purtătorului de cuvânt al Ispectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, citată de Agerpres.

Bărbatul lucra pe un buldoexcavator, utilaj care i-a adus şi moartea. Se pare că bărbatul a căzut exact sub roţile utilajului, suferind leziuni extrem de grave.

Colegii bărbatului au fost cei care au sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi au cerut ajutorul slavatorilor. La locul tragediei a sosit un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, dar, ulterior, a fost cerut şi sprijinul unui elicopter SMURD.

Din păcate, pentru bărbatul din Maramureş ajutorul salvatorilor nu a fost de ajuns pentru a supravieţui.

Potrivit reprezentantului SAJ Bistriţa-Năsăud, Ciprina Păcurar, omul a suferit leziuni incompatibile cu viaţa. Deşi i s-au făcut mai multe manevre de resuscitare, medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul.

În acest caz, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Pentru că bărbatul din Maramureş se afla la locul de muncă, atunci când şi-a găsit moartea sub roţile utilajului pe care îşi desfăşura activitatea, Inspectoratul Teritoarial de Muncă Bistriţa-Năsud s-a autosesizat şi va verifica acum dacă tragicul incident a reprezentat sau nu un accident de muncă.

Dacă aceştia vor concluziona că moartea bărbatului a reprezentat un accident de muncă, cei care vor răspunde în acest caz vor fi angajatorii bărbatului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro