Un bărbat din Flămânzi a sunat la 112 și a anunțat că i se oprește inima dacă stă pe loc, dar că repornește când aleargă

Un bărbat din Flămânzi a sunat la 112 și a anunțat că i se oprește inima dacă stă pe loc, dar că repornește când aleargă © Profimedia

Apel uluitor primit de operatorii 112 din Botoșani. Un bărbat a sunat la numărul de urgență pentru a raporta că inima i se oprește dacă stă pe loc și că o poate ține pornită doar dacă aleargă încontinuu. A cerut să vină o ambulanță să îl ajute și până la sosirea echipajului, a alergat întruna în jurul casei.

Întâmplarea incredibilă a avut loc acum câteva zile, în orașul Flămânzi, din Botoșani. Băut bine, omul a sunat, plin de disperare, la 112, anunțând că inima i se oprește dacă stă pe loc, motiv pentru care trăiește cu spaimă pentru propria viață, scrie stiri.botosani.ro.

Pe lângă faptul că i-a uimit pe medici cu problema lui de sănătate, bărbatul a reușit să-i uluiască și prin faptul că a găsit, ce să vezi, și o soluție pentru aceasta: alergatul.

De aceea, în tot timpul în care aștepta să vină ambulanța și să îi salveze plăpânda-i inimă, omul a făcut roată în jurul locuinței sale. Când au ajuns la fața locului, medicii chiar l-au surprins pe bărbat în timp ce alerga.

Ambulanța l-a transportat pe individ la spital, acolo unde i s-au făcut mai multe investigații medicale. Așa cum era de așteptat, medicii au concluzionat că nu era nimic în neregulă cu inima bărbatului. Dar având în vedere lucrurile pe care le susținea (dar și faptul că mirosea cam tare a băutură), au avut grijă să îl transfere la Secția de Psihiatrie.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro