Un bărbat din Iaşi a fost omorât de prietenul de pahar, după ce l-a cinstit. Motivul ar fi câştigul de la păcănale

Un bărbat din Iaşi a fost omorât de prietenul de pahar, după ce l-a cinstit © Arhiva

Un bărbat din judeţul Iaşi a fost omorât chiar de prietenul cel mai bun. Agresorul ar fi recurs la acest gest după ce amicul de pahar ar fi câştigat o sumă importantă la păcănele.

Un ieşean în vârstă de 39 de ani a fost omorât chiar de amicul său după ce l-a cinstit. După o noapte întreagă petrecută împreună în sala de jocuri, victima a fost cea care a plecat învingătoare. Omul a câştigat o sumă importantă de bani. De fericire, şi-a luat prietenul şi împreună au mers să se cinstească.

După câteva pahare, cei doi s-au luat la ceartă, motivul fiind banii câştigaţi la păcănele. De la câteva replici, până la o bătaie în toată regula nu a mai fost decât un pas.

Cei doi ieşeni s-au luat la ceartă în barul în care se cinsteau, apoi când au plecat spre casă, a fost nevoie doar de un mic gest ca cei doi să se ia şi la bătaie.

A doua zi după incident, bărbatul în vârstă de 39 de ani, cel care a şi câştigat la aparate, a fost găsit fără suflare într-un sanţ. O localnică a fost cea care a anunţat autorităţile.

Oamenii legii sosiţi la faţa locului au descoperit cadavrul bărbatului care prezenta semne de violenţă la nivelul feţei şi gâtului.

Din primele informaţii ale anchetatorilor, se pare că agresorul în vârstă de 44 de ani şi-a lovit prietenul până ce l-a pus la pământ, apoi l-a strâns de gât până ce acesta a rămas fără viaţă.

În acest caz oamenii legii au deschis o anchetă. Dacă bărbatul de 44 de ani va fi găsit vinovat, acesta va trebui să plătească pentru fapta sa. Pedeapsa pentru gestul său se ridică la cel puţin 20 de ani de închisoare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro