Un bărbat din Piatra-Neamț s-a aruncat de la fereastra centrului de carantină în care se afla

Un bărbat din Piatra-Neamț s-a aruncat de la fereastra centrului de carantină în care se afla © Arhiva

Clipe de groază în Piatra-Neamț, acolo unde un bărbat aflat într-un centru de carantină din oraș s-a aruncat pe fereastră.

Marți seara, la Piatra-Neamț a avut loc un incident care putea avea un sfârșit tragic. Un bărbat în vârstă de 35 de ani, aflat într-un centru de carantină din oraș, în contextul pandemiei de coronavirus în care ne aflăm, după ce a consumat mai multe sticle de alcool, a recurs la un gest extrem.

Victima incidentului ieșise cu puțin timp înainte din autoizolare, însă nu a știut cum să profite de libertate și acum a ajuns pe patul de spital.

După ce a ieșit din autoizolare, bărbatul a consumat câteva sticle de alcool, apoi a mers la casa soacrei și a pornit un scandal pe cinste.

Bărbatul de etnie romă a intrat în autoizolare pe data de 18 martie, iar marți seara, pe data de 24 martie, în jurul orei 18:00, a ieșit din perioada de autoizolare și în drumul spre casa soacrei s-a alimentat cu ceva alcool.

În urma scandalului pe care l-a iscat, soacra bărbatului a sesizat autoritățile locale, care au ajuns imediat la fața locului. Oamenii legii l-au preluat pe bărbat și l-au dus într-un centru de carantină din Piatra-Neamț.

Însă, văzându-se închis și amețit de aburii alcoolului, în jurul orei 19:00, omul a recurs la un gest extrem. Bărbatul a vrut să scape de carantinare și s-a aruncat pe fereastră de la etajul unu al clădirii.

La fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanță din Piatra-Neamț preluându-l pe bărbat și transportându-l la Spitalul Județean de Urgență.

Conform MEDIAFAX, victima este conștienă, însă în urma căzăturii, omul s-a ales cu fracturi la nivelul membrelor inferioare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro