Un bărbat din Satu Mare a câștigat aproape 5 milioane de euro, la Loto! Cine este norocosul care a primit vestea chiar de Crăciun

Un bărbat din Satu Mare a câștigat aproape 5 milioane de euro, la Loto! Cine este norocosul care a primit vestea chiar de Crăciun © Arhivă

Noroc chiar în pline sărbători de iarnă, pentru un bărbat din Satu Mare. Omul este fericitul câștigător al unui fabulos premiu la Loto, în valoare de aproape 5 milioane de euro. Ca să fie totul și mai frumos, a primit vestea cea mare chiar în ziua de Crăciun.

Un bărbat din Satu Mare a reușit să dea lovitura, cu un simplu bilet de Loto. Omul a câștigat marele premiu, în valoare de 4,8 milioane de euro, devenind peste noapte dintr-un simplu muncitor un milionar cu acte în regulă.

Cine este marele câștigător

Potrivit PresaSM, norocosul sătmărean este un bărbat simplu, muncitor de profesie. Nici măcar nu a aflat chiar el însuși de fabulosul câștig. Soția a aflat de biletul câștigător, aceasta verificând numerele, apoi comunicând reușita incredibilă.

Se pare că atât de mult s-a bucurat omul încât s-a decis pe loc că nici măcar nu mai vrea să plece la muncă. A fost nevoie de munca de convingere a soției ca să se mai ducă la firmă pentru ultima oară, ca să anunțe totuși că își dă demisia.

Cam asta este tot ce se știe despre misteriosul câștigător, având în vedere că identitatea lui trebuie protejată.

Norocosul sătmărean a nimerit toate numerele câștigătoare pe biletul său. După impozitare, din cei 4,8 milioane de euro va mai rămâne cu 3,61 de milioane. Pentru biletul norocos, bărbatul a scos din buzunar 14,50 de lei. L-a completat cu două variante simple la agenția de pe strada Nicolae Golescu și uite așa a dat lovitura!

Numerele câștigătoare au fost 9, 39, 16, 3, 44, 24.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro