Un bărbat din Timiş a fost arestat, după ce i-a făcut avansuri unei fete de 10 ani, pe Facebook

Un bărbat din Timiş a fost arestat, după ce i-a făcut avansuri unei fete de 10 ani, pe Facebook © Arhiva

Caz revoltător în judeţul Timiş, acolo unde un bărbat în vârstă de 30 de ani i-a făcut avansuri unei fetiţe de 10 ani, pe Facebook. Ba mai mult, acesta a îndemnat-o pe minoră să accepte o întâlnire cu el.

Un tânăr din localitatea Peciu Nou, judeţul Timiş, a ajuns pe mâna oamenilor legii, după ce i-a făcut, în repetate rânduri, avansuri unei minore în vârstă de 10 ani. Toată întâmplarea a avut loc pe Facebook, acolo tânărul încerca să racoleze minori în scopuri sexuale.

După mai multe discuţii avute cu fata de numai 10 ani, bărbatul din din Peciu Nou, județul Timiș, a îndemnat-o pe minoră să accepte o întâlnire cu el.

Mama fetiţei de numai 10 ani a fost cea care a descoperit totul, apoi l-a reclamat pe cel care îi facea avansuri copilei ei.

După ce femeia a cerut ajutorul poliţiştilor şi a depus o plângere pe numele bărbatului, cei de la Biroul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Minicipiului Timişoara au efectuat mai multe cercetări, în urma cărora au aflat că bărbatul racola minori pe internet în scopuri sexuale.

În acest caz, oamenii legii l-au reţinut pe tânărul de 30 de ani pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Acest caz a avut un final fericit, însă nu mereu se termină totul cu bine şi mulţi copii ajung pe victimele infractorilor. 

De asemenea, poliţia le recomandă tuturor părinţilor să nu îşi lase copii nesupravegheaţi în faţa calculatoarelor. Astfel de cazuri sunt des întâlnite, iar de cele mai multe ori, minorii ajung pe mâinile pedofililor sau a celor care fac trafic de persoane.

Prin intermediul internetului, copiii pot deveni foarte uşor ţinta infractorilor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro