Un bărbat din Vaslui, abia ieșit din operație și cu un picior amputat, a murit după ce a sărit pe geam. Unde era asistenta

Un bărbat din Vaslui, abia ieșit din operație și cu un picior amputat, a murit după ce a sărit pe geam. Unde era asistenta © vremeanoua.ro

Caz șocant în Vaslui, unde un bărbat, abia ieșit din operație și cu un picior amputat, s-a aruncat de la etajul spitalului. Asistenta tocmai îi udase buzele și abia plecase din salon, iar omul nu a pierdut nicio secundă ca să recurgă la gestul necugetat. S-a stins în brațele medicilor, iar conducerea este bulversată.

Incidentul a avut loc luni, la Spitalul Municipal „Dimitrie Castroian” din Huși. Pacientul, un bărbat de 57 de ani, tocmai fusese operat. Cu toate acestea, a găsit puterea de a se deconecta de la perfuzii și, cu un singur picior, a ajuns la geam și a sărit. Decesul a fost constatat la ora 14:52, scrie vremeanoua.ro.

Un bărbat operat s-a aruncat pe geam

Omul, cunoscut doar prin numele de familie Jalbă, a fost internat pe 30 ianuarie 2019, prezentând o cangrenă la unul dintre picioare. A fost nevoie de o amputație, care a decurs bine. Însă, nimeni nu s-ar fi gândit că ar putea urma așa o tragedie.

Se pare că bărbatul a așteptat ca asistenta să îl lase singur o clipă, pentru că a profitat de situație, și-a scos perfuziile și, într-un singur picior și abia operat, a mers la geam și a sărit. Totul s-a întâmplat sub privile altor doi pacienți prezenți.

„Este aproape inexplicabil pentru mine, cum a putut el, abia ieșit din operatie, să își scoată perfuziile, să se ridice, să ajungă la fereastră într-un picior, să se urce si să se arunce de la etaj. Ce forță a avut, e chiar de neînțeles. Am anunțat imediat Direcția de Sănătate Publică despre acest caz. S-a anunțat și Ministerul imediat”, a declarat dr. Lucia Rotaru, managerul Spitalului din Huși.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro