Un bărbat și-a ucis cei trei copii și fosta soție, apoi s-a aruncat pe geam: „Primise în urmă cu câteva zile o hârtie”

Crimă șocantă urmată de sinucidere, în Germania © Observator

Crimă înfiorătoare într-un bloc de români din Germania. Un bărbat și-a ucis cei trei copii și fosta soție, după care s-a aruncat pe geam, informează Observator. Nenorocirea a avut la bază un motiv de-a dreptul năucitor.

Scenele de groază s-au petrecut în Gunzenhausen, un mic orășel german. Bărbatul de 31 de ani, de origine rusă, se despărțise recent de soția lui, care locuia în blocul de români unde a avut loc tragedia.

Conform unui vecin român, suspectul l-a ademenit pe cumnat afară din apartament, rugându-l să-i aducă niște haine. Apoi, înarmat cu un cuțit, a intrat peste fosta soție și a omorât-o cu mai multe lovituri de cuțit. Până și cei trei copii, în vârstă de 3, 7 și 9 ani au căzut victime furiei oarbe rusului.

Emilian, un român care locuiește în apropiere, a făcut și dezvăluiri despre un posibil motiv al crimei.

„Bărbatul primise în urmă cu câteva zile o hârtie de la Poliţie prin care i se interzicea să ia legătura cu fosta soţie şi cu copii”, a declarat românul.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro