Un brăilean a înjunghiat doi tineri, după o discuţie în contradictoriu. I-a lăsat agonizând într-o baltă de sânge

Un brăilean a înjunghiat doi tineri, după o discuţie în contradictoriu © Arhiva

Un incident teribil a avut loc în Brăila. Doi bărbaţi au fost la un pas de moarte, după ce un vecin i-a înjunghiat de mai multe ori, lăsându-i într-o baltă de sânge.

Conflictul dintre cei trei bărbaţi a pornit după o discuţie în contradictoriu, dar şi după ce agresorul a consumat câteva pahare de alcool.

Cei trei bărbaţi se aflau în mijlocul străzii când s-au luat la harţă şi de aici până la un conflict în adevăratul sens al cuvântului a mai fost doar un pas.

Agresorul, Stănel Rudaru, în vârstă de 31 de ani, nu a mai stat mult la discuţii şi a scos briceagul la cei doi consăteni. Fără să stea prea mult pe gânduri, omul i-a lovit pe cei doi bărbaţi până ce aceştia s-au prăbuşit la pământ, într-o baltă de sânge.

Martorii au sunat la 112, la faţa locului sosind imediat medicii şi poliţiştii. La sosirea cadrelor medicale, cele două victime au fost găsite în stare de inconştienţă, zăcând într-o baltă de sânge. Doar un miracol a făcut ca cei doi bărbaţi, în vârstă de 25 şi 32 de ani, să nu îşi fi pierdut viaţa înainte de sosirea medicilor.

Agresorul Stănel Rudaru este din satul brăilean Vişani, consătenii care au auzit de gestul său, care a avut loc în noaptea de 2 iunie 2019, au rămas şocaţi. Oamenilor nu le-a venit să creadă că tânărul a fost la un pas să i-a viaţa a două persoane.

Agresorul se află acum în arest preventiv, iar pentru fapta sa riscă să stea după gratii 9 ani şi 4 luni, fiind pus sub acuzare pentru tentativă de omor calificat şi port şi folosire fără drept de obiecte periculoase.

Pe 4 martie, Curtea de Apel Galaţi a decis retrimiterea cazului la prima instanţă pentru rejudecare, dar decizia este una mai mult procedurală, ţinând cont că au fost menţinute toate actele şi probele administrate până la data rămânerii în pronunţare a primei instanţe


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro