Un camion plin cu dezinfectanți a fost prădat de hoți! Peste 100 de litri au fost furați

Un camion plin cu dezinfectanți a fost prădat de hoți! Peste 100 de litri au fost furați © pixabay

Un camion care trebuia să ajungă în partea de vest a țării a fost prădat de hoți, întreaga cantitate de dezinfectanți fiind furată.

Cei 100 de litri de dezinfectant trebuia să ajungă la spitalul din Lugoj, în vederea asigurării unei rezerve suficiente.

După trecerea mai multor zile de când transportul ar fi trebuit să ajungă la destinație, managerul spitalului a sunt firma de curierat responsabilă cu livrarea, pentru a afla de ce nu a ajuns comanda.

Răspunsul firmei a fost unul halucinant: comanda cerută nu va mai ajunge la timp, pentru că, pe drum, camionul a fost prădat de hoți, iar întreaga cantitate de dezinfectant a fost furată.

Condițiile puse de firma producătoare

Firma din București de la care managerul spitalului a cumpărat dezinfectantul a dat asigurări că se va mai face o comandă, iar contractul dintre părți va fi respectat.

Totuși, pentru a nu-și mai asuma riscul de a fi păgubită, firma bucureșteană a impus condiția de a fi ridicată comanda de la sediu. Astfel, în cursul acestei seri, o mașină a spitalului din Lugoj va pleca spre Capitală pentru a aduce materialul sanitar.

Aceeași firmă de curierat trebuia să livreze dezinfectanți și la un alt spital, de data aceasta, din Hunedoara, însă nici acolo nu a mai ajuns.

Până în acest moment, făptașii nu au fost descoperiți, fiind deschisă o anchetă în acest sens.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro