Un clujean se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost strivit de o maşină

Un clujean se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost strivit de o maşină © Arhiva

Un bărbat din Cluj-Napoca se zbate între viaţă şi moarte, după ce maşina sub care lucra a căzut peste el. Tragicul accident a avut loc chiar în garajul victimei.

Ardeleanul în vârstă de 70 de ani aproape că şi+a pierdut viaţa după ce maşina pe care o repara a căzut peste el.

Omul a rămas prins sub autoturism, însă norocul lui a fost un trecător.

Un alt bărbat, aflat în trecere prin acea zona, l-a văzut pe bătrân cum se zbătea sub maşină şi imediat i-a acordat ajutor. Împreună un taximetrist, trecătorul a reuşit să scoată victima de sub autoturism. Tot el a fost şi cel care a sunat de urgenţă la 112 pentru a cere ajutor.

De asemenea, omul a mai avut noroc şi pentru faptul că în zona se afla o asistentă. Deşi era în timpul liber, femeia i-a acordat bătrânului primul ajutor până la venirea colegilor ei.

Asistenta l-a resuscitat de câteva ori pe bătrân până la sosirea echipajelor de urgenţă.

În momentul în care salvatorii au ajuns la locul tragediei, bărbatul respira, însă la scurt timp a intrat din nou în stop cardio-respirator, fiind necesar ca medicii să reînceapă manevrele de resuscitare de către echipajul SMURD.

Imediat după ce starea bătrânului a fost una stabilă, acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale de specialitate.

În acest moment, bărbatul se află în stare critică, însă viaţa i-a fost salvată datorită implicării celor care i-au acordat primul ajutor până la sosirea medicilor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro