Un constănţean a recurs la un gest extrem, după ce a fost amendat de 7 ori / FOTO

+2 click pentru
galerie

Un constănţean a recurs la un gest extrem, după ce a fost amendat de 7 ori © ct100.ro

Un tânăr din Constanţa a recurs la un gest extrem, după ce a fost amendat de 7 ori.

Gestul tânărului a fost şi mai şocant având în vedere faptul că totul s-a petrecut în faţa sediului Serviciului Rutier Constanţa.

Tânărul şofer este din satul Moşneni, comuna 23 August, însă şi-a pus planul în aplicare în Constanţa, totul in semn de protest.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani şi-a incendiat maşina, în faţa sediului de poliţie, ca semn de protesc, după ce oamenii legii l-au amendat de 7 ori. Pentru gestul său, şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie propus pentru o măsură preventivă.

Poliţiştii constănţeni din cadrul Secţiei 4 au fost sesizaţi că în faţa sediul Serviciului Rutier are loc un incendiu.

Luat la întrebări de oamenii legii, şoferul a răbufnit şi a declarat că a recurs la acest gest în semn de protest privind măsurile luate de polițiștii rutieri împotriva sa.

Omul era extrem de furios pentru că în perioada 2016-2020 a fost sancționat contravențional de 7 ori de polițiștii rutieri.

Oprit încă o dată de poliţişti, de data aceasta rămânând fără permisul auto, bărbatul de 33 de ani a recurs la un gest extrem, care l-a lăsat acum fără autoturism. Miercuri, pe 26 februarie, şoferului i-a fost reținut permisul de conducere pentru efectuarea unei depășiri neregulamentare.

După acest incident, bărbatul şi-a stropit maşina cu benzină, apoi i-a dat foc în faţa sediului Serviciului Rutier din Constanţa.

Pentru fapta sa, pe numele bărbatului, s-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracțiunii de distrugere. În decrusul următoarelor zile, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propuneri corespunzătoare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro