Un copil de doar doi ani a căzut de la etajul 5 și a murit. Tragedia a avut loc în Sectorul 6 al Capitalei

Un copil de doar doi ani a căzut de la etajul 5 și a murit © Arhiva

Tragedie pentru o familie din București. Copilul de doar doi ani a căzut de la etajul 5 al blocului și a murit pe loc. 

Miercuri, un copil de doar doi ani a căzut de la fereastra balconului, situat la etajul cinci al unui bloc din Sectorul 6 al Capitalei și a murit pe loc. 

Oamenii legii au fost sesizați printr-un apel la 112 de faptul că la intrarea în bloc, pe asfalt zace un minor. La fața locului s-au deplsat de urgență 2 echipaje de SMURD, dar și poliția. 

Deși, medicii l-au intubat pe copil la locul tragediei și i-au aplicat manevre de resuscitare, din păcate, organismul minorului nu a mai răspuns. Copilul fiind declarat decedat. 

”Din păcate, intervenția este încheiată și copilul în vârstă de doar 2 ani a fost declarat decedat. Evenimentul s-a petrecut în Bulevardul Timișoara din sectorul 6. Din informațiile care au fost furnizate copilul a căzut de la etajul 5, de la nivelul balconului. Au acționat 2 echipaje de SMURD, unul dintre acestea având și medic, și au procedat imediat la intubarea copilului și la manevre pentru resuscitare. Însă copilul nu a putut fi salvat”, a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU București.

Acum trupul copilului a fost transportat la INML pentru efectuarea necropsiei. De asemenea, în acest caz, a fost deschisă o anchetă penală pentru a se stabili toate împrejurările care au dus la producerea tragediei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro