Un deputat român din Costa Rica spune adevărul despre Elena Udrea: „S-ar complica mult lucrurile”

+3 click pentru
galerie

Dragoș Dolănescu, deputat român în Costa Rica © captură video

Dragoș Dolănescu, un român stabilit în Costa Rica ce deține funcția de deputat, a rupt tăcerea și a vorbit despre fostul ministru, Elena Udrea, dar și despre ce se va întâmpla cu cetățenia copilului pe care urmează să-l nască. 

Dragoș Dolănescu, un deputat român stanbilit în Costa Rica, a oferit câteva informații extrem de prețioase cu privire la Elena Udrea și la sarcina acesteia. De 15 ani, Dolănescu trăiește în Alajuela și a fost ales deputat acolo, după cum informează Antena 3. 

Într-un interviu recent, Dolănescu a dezvăluit ce se va întâmpla cu cetățenia copilului născut de Elena Udrea. „Elena Udrea nu are statut de azilant în Costa Rica(...). Copilul care se va naște va deveni cetățean costa rican, atunci nu văd posibilitatea ca statul să rupă legătura dintre mamă și fiu. S-ar complica mult lucrurile”, a spus el, pentru sursa citată.

„Nu le cunosc pe Elena Udrea și Alina Bica. Nu am contact cu ele. Le-am văzut la televizor”, a mai precizat acesta.

Vă reamintim că Elena Udrea este stabilită, pentru o perioadă, în Costa Rica. În ultimul interviu acordat pentru Antena Stars, fostul ministru a mărturisit că își dorește foarte mult să revină în țară și speră să aibă parte de o judecată corectă. Despre sarcină, fosta blondă de la Cotroceni a declarat că și-ar dori foarte mult să nască în România. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro