Un gălățean și-a omorât în bătaie prietenul după un joc de table. Tânărul s-a înfuriat pentru că a ieșit pierzător

Un gălățean și-a omorât prietenul după un joc de table © Arhiva

S-a vărsat sânge în Galați după un joc de table. Un tânăr în vârstă de 21 de ani și-a omorât cel mai bun prieten, după ce a ieșit pierzător la jocul de table.

Un tânăr din Galați nu a mai țint cont de nimic și orbit de furie, dar și după mult alcool consumat, acesta și-a omorât prietenul în bătaie. Lovitură, după lovită i-a aplicat tânărul până ce l-a lăsat lat.

Tânărul din Rădești, județul Galați, orbit de furie, dar și de aburii alcoolului pe care îl consumase, și-a omorât prietenul de pahar și de table, după el a fost cel care a pierdut la joc.

După câteva ore în care au stat la povești, în compania câtorva pahare de alcool și după un joc de table, cei doi s-au luat la ceartă, fără însă a avea un motiv întemeiat.

Furios până peste cap, unul dintre cei doi bărbați, cel care a și pierdut la jocul de table, a luat un par de lemn și și-a lovit cu sânge rece ”adversarul”.

În noaptea de marți spre miercuri, tânărul de 21 de ani l-a lovit cu parul de lemn pe învingătorul jocului în vârstă de 63 de ani până la lăsat la pământ. În urma loviturilor încasate, bătrânul nu a mai avut șansă la viață, murind pe loc.

În urma tragicului incident, tânărul agresor a fost audiat și reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de omor calificat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro