Un ieșean a supraviețuit după ce a băut 4 litri de spirt contrafăcut. Reacția bărbatului este uluitoare: ”Sunt tare, ce să mai” / VIDEO

Un ieșean a supraviețuit după ce a băut 4 litri de spirt contrafăcut © Arhiva

Trăiește și asta este o minune, după cum chiar el o spune. Povestea unui ieșean, consumator de spirt, care a supraviețuit după ce a consumat mai bine de patru litri de substanță contrafăcută. 

Teodor Sasu, în vârstă de 58 de ani, din satul Onești, comuna Plugari, este un supraviețuitor și se mândrește cu asta, deși este supărat că după ce a consumat patru litri de spirt contrafăcut, nu s-a îmbătat, astfel a doua zi l-a prins mai treaz ca niciodată. 

Bărbatul ar fi primit spirtul de la primăria din sat pentru a se dezinfecta, astfel încât să nu contacteze noul coronavirus, însă, rămas fără rachiu, omul a trecut pe dezinfectant. 

„De la Primărie mi-au dat o plasă cu o sticlă de spirt și mai multe lucruri pentru protecție în perioada asta… Eu seara am băut o jumătate de litru de rachiu. Când am terminat rachiul, am pus mâna pe sticla de spirt și am amestecat-o cu apă. Patru litri am făcut. I-am tot dat, i-am tot dat și am băut tot până spre dimineață”, a declarat Teodor Sasu, conform bzi.ro. 

Omul a băut tot preparatul, însă a avut un șoc atunci când a auzit că alți vecini de ai lui s-au stins din viață după ce au recurs la un gest asemănător. 

”Când am auzit că au murit și eu am scăpat, am făcut cruce… Mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat. Sunt tare, ce să mai… Nu știu cum de am scăpat, sincer… Cred că l-am diluat mai mult, nu știu. Când am mai băut, am pus jumătate de litru de spirt și jumătate de litru de apă. Era mai tare. Acum am pus trei litri, cam mult”, a mai spus bărbatul.

Chiar și mulțumit că a scăpat cu viață, ieșeanul este extrem de supărat că a consumat spirtul și nu s-a îmbătat absolut deloc, fiindcă acesta era scopul său. 

„Dimineața eram treaz, am fost supărat că nu m-am îmbătat. Eu asta am vrut, să mă îmbăt”, a mărturisit Teodor. 

Acum, după ce a trecut razant pe lângă moarte, Teodor Sasu se jură că nu o să mai consume niciodată spirt, oprindu-se doar la bere, vin și rachiu. 

”De acum nu mai pun gura. E otravă. Mie mi-au spus că e dezinfectant, că e bun pentru o frecție ceva, dar eu am băut”, a mai adăugat ieșeanul. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro