Un mort și cinci răniți în urma unui grav accident rutier! Tragedia a avut loc pe drumul Botoșani-Iași

Un mort și cinci răniți în urma unui grav accident rutier! Tragedia a avut loc pe drumul Botoșani-Iași © facebook

Starea de urgență a luat sfârșit iar acum oamenii se pot deplasa fără restricții. Astfel, și accidentele rutiere s-au înmulțit considerabil.

Un accident teribil a avut lor noaptea trecută în localitatea Hârlău, din Iași. O persoană a murit și alte cinci au fost rănite în urma accidentului dramatic.

"In această noapte, în jurul orei 2.30, pe raza localităţii Hârlău s-a produs un accident rutier. Două maşini au intrat în coliziune, iar în urma impactului a rezultat rănirea a cinci persoane. Într-o maşină se aflau trei persoane, două dintre ele aveau leziuni minore, una refuzând transportul la spital, cealaltă fiind transportată la spitalul din Hârlău”, a declarat Diana Cimpoeșu, medic cordonator UPU-SPURD, pentru botosăneanul.ro

În accident au fost implicate două mașini, șoferul uneia dintre ele pierzându-și viața în urma impactului.

„Totuşi, în aceeaşi maşină se afla şi un tânăr de 27 de ani care a fost resuscitat şi tranportat de urgenţă la spitalul din Tg. Frumos, în pofida medicilor, tânărul a decedat. În cealaltă maşină se aflau două persoane, un tânăr de 20 de ani care are leziuni minore şi este transportat la Hârlău, dar şi încă o fată care a părăsit locul accidentului înainte de a ajunge echipajele medicale. La accidentul s-a intervenit cu trei echipaje de prim ajutor”, a mai declarat Diana Cimpoesu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro