Un nou caz de infectare printre cadrele medicale! O asistentă de pe Ambulanță a fost confirmată cu noul coronavirus

Un nou caz de infectare printre cadrele medicale! O asistentă de pe Ambulanță a fost confirmată cu noul coronavirus © pexels

Angajații sistemului sanitar sunt victimele sigure ale noului tip de coronavirus apărut în România, astfel că bolnavii vor rămâne fără salvatori. Este și cazul unei asistente medicale din Galați, care a ieșit pozitivă la testul pentru COVID-19.

Asistenta medicală de pe Ambulanță, în vârstă de 40 de ani, a avut febră și s-a simțit rău, astfel că a fost izolată la Spitalul de Boli Infecțioase din Galați, potrivit HotNews.    

După ce a fost aflat rezultatul femeii, cadrele medicale cu care ea a intrat în contact au fost și ele izolate la domiciliu. Ele urmează să fie testate săptămâna viitoare pentru a se afla dacă au contractat și ele virusul.

Numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 crește

Și soțul femeii, care este jandarm, a fost izolat la domiciliu. Preventiv, și alți trei colegi ai bărbatului cu care acesta a luat contact, au fost izolați la domiciliu.

Alte cinci cadre medicale ale Spitalului Militar de Urgență "Dr. Aristide Serfioti" Galați au fost confirmate pozitiv cu noul tip de coronavirus.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro