Un nou set de măsuri intră în vigoare! Cum sunt afectate zborurile, prin noua ordonanță nr. 5

O nouă ordonanță militară intră în vigoare! Care sunt noile măsuri pe care trebuie să le respecte românii © captura video

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela și secretarii de stat Bogdan Despescu și Raed Arafat, susțin o declarație de presă, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, în urma căreia vor fi aplicate noi reguli, în contextul epidemiei de coronavirus și stării de urgență din România.

Ordonanța militară numărul 5 presupune prelungirea suspendării zborurilor spre și dinspre Spania, pentru încă 14 zile, începând cu data de 31 martie, ora 18:00.

Noi măsuri restrictive pentru români

De asemenea, se prelungește măsura suspendării zborurilor spre și dinspre Italia pentru încă 14 zile, începând cu data de 6 aprilie.

Mai mult, persoanele care părăsesc locul de carantină instituționalizată vor fi obligate să petreacă o nouă perioadă de 14 zile în carantină, să suporte toate cheltuielile aferente perioadei de carantinare, dar și să își asume toate sancțiunile, potrivit Secretarului de Stat, Bogdan Despescu.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a declarat că pacienții ajunși la Unitățile de Primiri Urgențe trebuie internați, chiar dacă testarea pentru COVID-19 este confirmată sau nu.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro