Un polițist a devenit erou la Cluj! L-a prins pe șoferul beat care a ucis un tânăr, în timp ce era liber

Un polițist a devenit erou la Cluj! L-a prins pe șoferul beat care a ucis un tânăr, în timp ce era liber © captura video / Facebook

Răzvan Cornea este polițistul care a reușit să îl prindă pe șoferul beat care a ucis un tânăr, apoi a fugit de la locul accidentului. 

Șoferul, care era și beat, este un tânăr în vârstă de 21 de ani din Republica Moldova. Din cauza vitezei și a neatenției a intrat pe contrasens și a omorât un tânăr nevinovat, ce se afla în mașină alături de părinți. A fugit imediat după accident, însă a fost prins ulterior de Răzvan Cornea, un tânăr polițist ce se afla în timpul liber. El nu a ezitat să se implice și l-a reținut imediat pe șofer.

"Un polițist aflat în timpul liber care era în zona de producere a accidentului a observat la un moment dat lipsa celor doi și a pornit în căutarea lor, reușind să-i depisteze în scurt timp pe strada Emil Racoviță. Polițiștii Biroului Rutier au sosit de îndată la fața locului, iar cei în cauză au fost imobilizați", transmite IPJ Cluj într-un comunicat.

Un martor a reușit să filmeze momentul în care polițistul îl încătușează pe șofer, la câteva strâzi distanță de locul accidentului. Șoferul vinovat a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro