Un poştaş, împătimit al jocurilor de noroc, susţine că banii de pensii i-au fost furaţi la drumul mare. Ce spun anchetatorii

Un poştaş, împătimit al jocurilor de noroc, susţine că banii de pensii i-au fost furaţi la drumul mare © Pixabay

Mai mulţi pensionari din Prahova au rămas fără pensii, după ce poştaşul ar fi fost atăcat la drumul mare.

Un poştaş din comuna Ariceştii Rahtivani, judeţul Prahova susţine că toţi banii de pensii pe care trebuia să îi împarta localnicilor i-au fost furaţi la drumul mare.

Omul spune că doi tineri i-au pus cuţitul la gât, apoi i-au furat geanta cu banii şi s-au făcut nevăzuţi. Însă, oamenii legii din Oraviţa sunt de cu totul altă părere.

Incidentul a avut loc joi, 13 februarie, în a doua parte a zilei, atunci când poştaşul i-a alertat pe oamenii legii. Acesta a reclamat faptul că a fost atacat de doi tineri care i-au furat toţi banii de pensie.

Poştaşul a povestit că în timp ce se afla la volanul maşinii, doi tineri i-ar fi făcut semn să oprească. Pentru că s-a gândit că aceştia aşteaptă un colet, omul a oprit, însă gestul i-a fost fatal.

Omul spune că unul dintre cei doi hoţi l-ar fi întrebat dacă nu cumva a primit şi el un plic, iar atunci când a deschis geanta pentru a verifica, atacatorul l-a lovit cu pumnul în faţă, apoi a fost atacat şi cu un cuţit.

Lovit fiind, el nu a mai putut reacţiona, iar hoţii au luat geanta cu banii de pensii şi au plecat spre comuna Măgureni, asta după spusele poştaşului.

Însă, de ceallată parte, oamenii legii nu cred în totalitatea povestea omului, mai ales că este cunoscut ca fiind un împătimit al jocurilor de noroc.

Deşi, poştaşul are o rană la ochi şi una în zona gâtului, conform unor surse, povestea lui încă nu este credibilă sută la sută, el având multe datorii din cauza jocurilor de noroc.

Mai mult decât atât, în momentul în care a trebuit să dea o declaraţie, poştaşul s-a cam pierdut cu firea. Omul nu a ştiut să dea detalii despre înfăţişarea celor doi hoţi, dar nici să precizeze câţi bani avea la momentul respectiv în geantă şi dacă apucase să împartă din ei localnicilor sau nu.

Cazul este acum cercetat, la faţa locului ffind duşi câini de urmă, însă fără rezultat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro