Un preot din Năvodari, surprins în timpul spovedaniei butonând telefonul / VIDEO

Un preot din Năvodari, surprins în timpul spovedaniei butonând telefonul © replicaonline.ro

În era tehnologiei am ajuns să ne conectăm până şi cu Dumnezeu sau cel puţin asta arată câteva imagini surprinse într-o biserică din Năvodari. Cel care a avut o conexiune cu Dumnezeu, direct prin telefon, a fost chiar preotul lăcaşului de cult.

Parohul Bisericii "Bunavestire" din Năvodari a fost surprins în timp ce se conecta online cu Dumnezeu, dar spovedea şi un constănţean.

Cel care a ajuns în atenţia enoriaşilor, dar şi a presei este Andrei Salomia, preotul cunoscut şi drept afacerist. Atunci când nu se afla în Casa Domnului, preotul constănţean se ocupă de imobiliare. Mai exact, omul ridică blocuri şi vile atunci când nu spovedeşte vreun enoriaş.

După ce imaginile cu el butonând telefonul au ajuns virale, preotul din Năvodari nu a vrut să ofere prea multe detalii despre fapta sa.

"Nu stau pe telefon in timpul spovedaniei, poate era ceva urgent. Sunt lucruri mult mai importante de care ar trebui să vă ocupați, care se întâmplă la noi în țară", a spus preotul Andrei Salomie ziariştilor locali.

Andrei Salomia este cunoscut în Constanţa drept un preot destul de controversat. De-a lungul timpului, omul lui Dumnezeu a reuşit să se facă remarcat şi pentru faptul că, la un moment dat, în lăcaşul de cult pe care îl administrează a depozitat mai multe piese de mobilier ce urmau să ajungă pe terasa casei fiului său, din staţiunea Mamaia. Din lipsă de spaţiu, preotul a decis că nu este o problemă dacă în curtea Bisericii "Bunavestire" îşi depozitează bunurile personale.

Cât despre afacerile pe care le deţine, preotul pare că se descurcă de minune. Dacă este sau nu datorită conexiunii online cu Dumnezeu nu ştim, însă este cert că investiţiile din zona de nord a staţiunii Mamaia, dar şi din Năvodari merg ca pe roate.

"Sunt două vile cu câte 9 camere şi sunt ale mele. Sunt pensiuni și voi face turism. Nu e nici o ruşine că muncesc. Eu muncesc de la vârsta de 22 de ani. Doar muncind putem merge mai departe, iar munca se împacă foarte bine cu orice misiune. Cei care doar critică, ar trebui să muncească. Dacă doar criticăm, mi-e teamă pentru viitorul acestei ţări. Cine nu vrea să muncească, nici să nu mănânce, scrie în Sfânta Scriptură. Munca e o datorie sfântă”, a declarat în urmă cu ceva timp Andrei Salomia.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro