Un român care a împușcat doi marocani a fost prins de polițiști în Hunedoara! Bărbatul era dat în căutare internațională

Un român care a împușcat doi marocani a fost prins de polițiști în Hunedoara! Bărbatul era dat în căutare internațională © captura video

Un bărbat de 39 de ani a fost dat în urmărire internațională, după ce a împușcat doi cetățeni marocani în Spania. El a fost găsit ascunzându-se în Hunedoara.

Autoritățile din Uricani au anunțat că au capturat un tânăr de 39 de ani, căutat pentru crimă și tentativă de omor, fapte săvârșite în anul 2019, pe vremea când se afla în localitatea Marbella, din Spania.

Bărbatul originar din Hunedoara, este acuzat că a ucis un marocan, pe cel de-al doilea rănindu-l grav, viața lui fiind pusă în pericol.

Hunedoareanul a fost prezentat în fața judecătorilor de la Curtea de Apel Alba Iulia, fiind emis un mandat de arestare preventivă provizorie pentru 15 zile pe numele lui, în vedea extrădării.

Individul era dat în urmărire națională și internațională din data de 21 mai, faptele comise în Spania fiind înregistrate, inițial, ca fiind cu autor necunoscut.

A murit în timp ce fugea de poliție

Un alt tânăr hnedoarean a încercat să fugă de oamenii legii, dar doar pentru că nu avea asupa lui declarația pe proprie răspundere, totul întâmplându-se înaintea expirării stării de urgență.

Băiatul, în vârstă de 21 de ani, a murit chiar înainte de a intra în fața blocului, încercând să se ascundă în momentul în care polițiștii voiau să îi ceară declarația pe proprie răspundere.

Ajunși la fața locului, paramedicii nu au mai putut face nimic pentru tânăr, decât să consate decesul.

Alături de el era un alt băiat, de 15 ani. Acesta a declarat că prietenul său a băut un energizant cu câteva ore înainte de incident.

În urma necropsiei ș-a stabilit că băiatul a murit din cauza unui infarct miocardic acut, urmat de un edem pulmonar acut.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro