Un român de 52 de ani a fost arestat, după ce a primit un colet cu 3 kg de cannabis din Spania

+2 click pentru
galerie

Un român de 52 de ani a fost arestat, după ce a primit un colet cu 3 kg de cannabis din Spania © DIICOT

Un bărbat din Făgăraş a ajuns să fie încătuşat, fiind prins în flagrant, după ce a primit  un colet de 3 kilograme de cannabis din Spania. 

Procurorii DIICOT şi poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 52 de ani din Făgătaş. La scurt timp după ce omul a ridicat un colet de 3 kilograme de cannabis, primit din Spania, prin intermediul unei firme de curierat, acesta a fost ridicat de oamenii legii şi reţinut pentru 24 de ore. 

Miercuri, 19 februarie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Brașov s-au autosesizat şi au efectuat la domiciliul bărbatului, deja suspect de trafic de droguri, o percheziţie domiciliară.

Chiar în momentul în care poliţiştii au ajuns la casa suspectului, acesta a fost prins în flagrant cu un colet în care au fost descoperite aproximativ 3 kilograme de cannabis.

În urma anchetei, a rezultat faptul că o parte din cantitatea de droguri descoperită urma să fie vândută unei persoane în vârstă de 21 de ani. De asemenea, şi cea de+a doua persoană a fost prinsă în falgrant delict, fiind arestată.

Din domiciliul bărbatului de 52 de ani, în urma percheziţiei, au fost ridicaţi 15.430 de lei şi 4 telefoane mobile. Cei doi bărbaţi, de 52, respectiv 21 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Ulterior, joi, 20 februarie, judecătorii au decis punerea sub arest preventiv pentru 30 de zile a celor doi bărbaţi pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și trafic internațional de droguri de risc.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro