Un român plecat în Germania la muncă s-a spânzurat, după ce patronii nu i-au permis să vină acasă de sărbători

Un român plecat în Germania la muncă s-a spânzurat, după ce patronii nu i-au permis să vină acasă de sărbători © arhivă

Pandemia de coronavirus este de neoprit! Un bărbat din Suceava, plecat în Germania la muncă s-a spânzurat, după ce patronii nu i-au permis să vină acasă de sărbători. Familia este devastată!

A fost găsit spânzurat în grajd, de către colegul său

Dumitru Crețan, pe numele lui, în vârstă de 44 de ani, din satul Laura, comuna Vicovu de Sus, și-a încheiat socotelile cu viața. Bărbatul lucra în Germania de mai mulți ani, la o fermă de cai, iar dorința lui cea mai mare a fost să vină acasă de sărbători.

Cum patronii nu i-au permis să părăsească locul de muncă, deoarece înlocuitorul său nu a mai ajuns în Germania, românul s-a spânzurat. Dumitru Crețan a fost găsit fără suflare în grajd, de către colegul său Mihai Schipor, cu care lucra în această perioadă. 

„Munceau doi, câte șase luni, iar acum era rândul lui Dumitru să vină acasă. Nu l-au lăsat pe băiatul celălalt să plece, să-l înlocuiască. Dacă era la sparanghel, îl lăsau. Şi nemțoaica nu l-a mai lăsat să vină acasă, că nu avea om în loc. Era om gospodar. Avea casa terminată. Chiar înainte de Paști a trimis bani acasă, la mama lui, și i-a cumpărat perdele. Abia aștepta să vină acasă, să facă Paștele în casa lui. Se trage din familie de oameni gospodari, părinții lui erau prezenți în fiecare duminică la slujbă, la Biserică. Nu-mi explic ce a fost în capul lui să recurgă la un asemenea gest. Multe tragedii se mai întâmplă! Acum nemțoaica probabil se simte vinovată că nu l-a lăsat să plece și s-a oferit să plătească ea toate cheltuielile de repatriere”, a declarat Gheorghe Schipor, primarul orașului Vicovu de Sus, pentru obiectivdesuceava.ro

Familia este devastată, bărbatul lăsând în urmă părinții, fratele și două surori. Dumitru nu a fost niciodată căsătorit și nici nu a avut copii, acesta fiind un factor care i-a accentuat starea depresivă pe care o avea în ultima perioadă.

Trupul neînsuflețit al românului va ajunge la Vicov vineri, 24 aprilie, iar în aceeași zi va avea loc și înmormântarea. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro