Un român suspect de Covid-19 a făcut live pe Facebook, în timp ce se afla în ambulanță. „Moare lumea pe carantină”

Un român suspect de Covid-19 a făcut live pe Facebook, în timp ce se afla în ambulanță. „Moare lumea pe carantină” © Captură Video Facebook

Un român suspect de infectare cu virusul ucigaș din China le-a transmis un mesaj prietenilor săi printr-un live, pe Facebook, chiar în timp ce era transportat cu ambulanța la spital.

Românul s-a filmat cu telefonul mobil în timp ce se afla în interiorul unei ambulanțe. Acesta a fost transportat la unitatea medicală după ce a sunat la 112, susținând că nu se stime bine și că prezintă simptome: febră și tuse.

Alertați, medicii s-au deplasat imediat la fața locului. Bărbatul a fost astfel preluat de echipajul medical și dus la spital.

După ce s-a asigurat că este singur în ambulanță, bărbatul a transmis live pe Facebook timp de aproximativ 20 de minute. Acesta a ținut neapărat să-și avertizeze prietenii cu privire la pandemia de coronavirus, prin mai multe mesaje.

Odată postat pe rețeaua de socializare, videoclipul a devenit viral. Acesta a fost distribuit de sute de oameni. În total, peste 5000 de persoane priveau transmisiunea la un moment dat.

Prin intermediul live-ului, bărbatul le-a transmis tuturor celor care îl urmăreau să rămână în case și să distruie clipul său video cât mai mult, pentru a acesta să ajungă în toată țara.

„Moare lumea pe carantină. Dați share, fraților, să vadă toată România. Nu mai ieșiți afară. Că sunteți în Anglia, Spania, Germania, nu mai ieșiți afară. Știe toată lumea: eu am fost sportiv de performanță și m-a dărâmat jos. Aveți grijă de voi. Dacă pe mine m-a dat jos, vă dați seama la ăștia care sunt mai bolnavi”, a declarat bărbatul suspect de Covid-19.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro