Un sătmărean și-a terorizat prietenul de pahar cu toporul. Scena a fost transmisă pe Facebook / VIDEO

Un sătmărean și-a terorizat prietenul de pahar cu toporul. Scena a fost transmisă pe Facebook / VIDEO © presasm.ro

Scene şocante transmise live, pe Facebook! Un bărbat s-a filmat în timp ce îşi terorizează prietenul de pahar cu toporul. Cei doi ar fi consumat băuturi alcoolice împreună şi, când şi-a amintit de un conflict mai vechi, şi-a pierdut minţile. 

Umilinţă live, pe Facebook

Un sătmărean şi-a terorizat prietenul de pahar cu toporul, după ce şi-a amintit de o poveste mai veche. Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbat a luat foc! A pus mâna pe topor şi i-a cerut fiului vitreg să filmeze momentul. 

Prietenul său de pahar a fost umilit şi ameninţat că va fi omorât. Momentul s-a desfăşurat live, pe Facebook. Reacţiile au fost tulburătoare! 

În imagini se vede clar cum agresorul, S.V, şi-a pus fiul vitreg să filmeze scena. S.V l-a ameninţat pe P.K. şi i-a reproşat că din vina sa era să ajungă după gratii. 

”Din cauza ta era să ajung la închisoare. Nu mi frică de tine. Ai auzit?!”, spune agresorul.

Victima nu vrea să depună plângere

În acest caz, Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare s-a autosesizat și a deschis o anchetă. Presasm.ro relatează că victima, P.K., nu a dorit să formuleze plângere penală împotriva agresorului, precizând că nu s-a simțit amenințat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro