Un sibian şi-a pierdut patul pe stradă şi oferă recompensă pentru găsirea lui! Ce s-a întâmplat de fapt

Un bărbat din Sibiu şi-a pierdut patul © oradesibiu.ro.

Nici bine nu l-a cumpărat, că l-a şi pierdut! Nu, nu este vorba de vreun inel sau un rucsac, ci despre un pat! Un bărbat din Sibiu a achiziţionat un pat supraetajat de pe internet, dar a fost pierdut din remorcă, în timpul transportului.  

Patul ar fi fost legat cu o şufă, însă proprietarul nu îşi poate da seama cum a fost pierdut. În plus, şoferul care îl transporta nu a auzit niciun zgomot în timpul mersului şi a observat abia la Avrig că patul de 1.000 de lei pe care trebuia să-l ducă... nu mai este. 

Proprietarul a depus o sesizare la Poliţia din Şelimbăr şi a anunţat că oferă o recompensă celui care îl va aduce înapoi. De asemenea, un alt sibian a povestit, într-un comentariu pe grupul de Facebook că „aseară, pe la 20:30, am trecut pe lânga pat și cineva îl lua din drum. Erau două persoane: un bărbat și o femeie. Îl cărau pe jos”, potrivit oradesibiu.ro. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro