Un şofer de TIR din Bihor, recent întors din Italia, transportat la spital cu izoleta

Un şofer de TIR din Bihor, recent întors din Italia, transportat la spital cu izoleta © Arhiva

Un nou caz de suspiciune de coronavirus. De data aceasta, un bărbat din Bihor a ajuns la spital, cu febră mare, după ce a revenit din Italia, ţara cea mai afectată din Uniunea Europeană de coronavirus.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, din Bihor, a fost transportat cu izoleta la un spital din Oradea, după ce a revenit din Italia şi a petrecut o perioadă de autoizolare. Deşi s-a autoizolat imediat cum s-a întors din Peninsulă, la câteva zile distanţă, camionagiul a alertat autorităţile. Omul era acasă, însă a făcut febră mare, lucru care l-a speriat şi l-a făcut să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Camionagiul care tranzitează în mod frecvent Italia, a revenit în România de câteva zile, însă acum a ajuns să fie internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Oradea.

Luni dimineaţa, în urma stării de rău pe care a acuzat-o, bărbatul a chemat salvarea. Omul le-a spus salvatorilor ce simptome are, dar şi de unde s-a întors recent. Imediat, după cele auzite, medicii l-au transportat pe şoferul de TIR cu izoleta la spital.

Acum şoferului i se vor lua probe pentru a fi testat. Până la aflarea rezultatelor, bărbatul va trebui să stea izolat, în incinta unităţii medicale unde a fost internat.

Camionagii sunt printre puţinii angajaţii pe care angajatorii nu i-au plasat în carantină. Acest lucru se întâmplă şi pentru faptul că pe piaţa forţei de muncă este lipsă de şoferi de TIR care să dorească să efectueze curse pe distanţe lungi. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro