Un şofer român a ucis o femeie de 60 de ani din Germania! Bărbatul a intrat pe contrasens

Un şofer român a ucis o femeie de 60 de ani din Germania! Bărbatul a intrat pe contrasens © merkur.de

Un şofer român de TIR a intrat pe contrasens şi a omorât o femeie în vârstă de 60 de ani. Maşina femeii a fost făcută praf.

Femeia în vârstă de 60 de ani se afla la volanul maşinii, pe scaunul pasagerului aflându-se fiica de 28 de ani. Cele două se îndreptau către Bruck, în momentul în care tirul condus de un şofer român de 35 de ani a intrat pe contrasens şi a distrus maşina în care femeile se aflau.

În urma incidentului, mama fetei a murit, maşina fiind întoarsă la 180 de grade. Conform presei internaţionale, camionul a ajuns pe partea stângă a carosabilului, oprindu-se într-o luncă la 5 metri distanţă de şosea.

Autorităţile s-au sesizat şi au ajuns imediat la faţa locului, însă nu au mai putut face nimic pentru femeia în vârstă de 60 de ani. Fiica acesteia a fost dusă de urgenţă la un spital din Munchen, prezentând răni grave. 

Drept urmare a ceea ce s-a întâmplat, şoferul român nu a prezentat niciun fel de rană. Prejudiciile aduse camionului sunt estimate la aproximativ 20.000 de euro. A fost dispus un raport de analiză a accidentului, potrivit instanţelor din Munchen. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro