Un tânăr din Dolj, prins cu 90 de ghivece de cannabis. Procurorii DIICOT au intervenit

Un tânăr din Dolj, prins cu 90 de ghivece de cannabis © D.I.I.C.O.T

Procurorii DIICOT au avut parte de o surpriză în urma unor percheziţii domiciliare. 

Un tânăr din Dolj a fost prins de procurorii DIICOT de la Serviciul Teritorial Craiova și polițiștii de la Serviciul Antidrog deţinând peste 90 de ghivece de canabis.

Tânărul în vârstă de 31 de ani a fost prins în urma percheziţii domiciliare, la două locaţii folosite de acesta pentru a cultiva indoor cannabis, pe care urma să îl vândă ilegal pe piaţa locală.

Pe data de 17 februarie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova – Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova au pus în aplicare trei mandate de perecheziţie domiciliară. În două dintre locuinţele pe care tânărul le deţinea în Dolj au fost găsite culturi de cannabis, peste 90 de ghivece.

Tânărul este bănuit că a început să cultive cannabis încă din luna noiembrie a anului 2019. Bărbatul a început atunci să crească cannabis în mai multe ghivece aflate în locuinţele sale.

În urma celor trei mandate de percheziţie, oamenii legii au descoperit şi indisponibilizat nu mai puţin de 90 de ghivece în care se aflau plante de cannabis. Pe lângă aceste ghivece, au mai fost găsite şi 150 de grame de cannabis, materiale şi ustensile folosite la preparea şi consumul de droguri de risc, dar şi două instalaţii folosite la întreţinerea culturilor.

În urma percheziţiilor, iniţial bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost arestat pentru 24 de ore, însă Tribunalul Dolj a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. De asemenea, la activități au participat polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic Dolj, precum și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro