Un tânăr din Gorj a murit în Anglia, unde plecase pentru un trai mai bun! Vorbele mamei sale sunt cutremurătoare

Cătălin Manolache şi-a pierdut viaţa în Anglia © Foto simbol Pixabay

Un tânăr absolvent de facultate din oraşul Rovinari, judeţul Gorj, şi-a găsit sfârşitul în ţara în care plecase pentru un trai mai bun, Anglia. Cătălin Manolache a murit în urma unui accident rutier, după ce maşina în care se afla s-a lovit puternic cu un alt autoturism.

Cumplitul accident rutier s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar familia lui Cătălin Manolache cere acum ajutorul oamenilor, fiind neputincioşi când vine vorba de repatrierea trupului copilului lor. Potrivit primelor informaţii, în urma impactului, în afară de tânărul din Gorj ar mai fi murit încă două persoane. 

"Plecase la muncă de două luni, pe 16 noiembrie făcea două luni în Anglia. Lucra la o fabrică de carne, acum urma să îi facă și actele. Plecase pentru un trai mai bun. A lucrat și în Germania, Belgia, acum plecase în Anglia. Nu a condus el mașina, a condus un alt băiat tot din Rovinari și a făcut accident. Am înțeles că e conștient, cel care era la volan. A intrat pe contrasens și a dat în altă mașină. Ar fi murit și două persoane din mașina cealaltă. A dat frontal. Nu avem bani pentru a-l aduce acasă. El este din prima căsătorie și nu pot să iau niciun ajutor pentru el. Eu nu am serviciu. Nu știu nici cât costă. Luni vom afla după ce merg niște băieți la morgă. Sâmbătă seara am vorbit ultima dată cu el, zicea că vine băiatul acesta, șoferul, la un grătar, apoi au plecat împreună. Băiatul meu era pasager. A murit pe loc", a declarat mama băiatului pentru Mediafax. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro