Un tânăr din Maramureș, obligat de familie să stea izolat în podul casei, după ce s-a întors din Italia. A fost la un pas să se sinucidă

Un tânăr din Maramureș, obligat de familie să stea izolat în podul casei, după ce s-a întors din Italia © Arhiva

Teama de a nu contacta coronavirusul îi face pe oameni să reacționeze în cele mai dure și ciudate moduri. Asta s-a întâmplat și în Maramureș, acolo unde o familie a izolat un tânăr, după ce acesta se întorsese din Italia.

Un tânăr din satul Curtuiușu Mare, comuna Valea Chioarului, județul Maramureș a avut parte de o primire în sânul familiei extrem de dură.

Tânărul doar ce s-a întors din Italia, iar de teama coronavirusului, familia sa l-a obligat să locuiască în podul casei. Deși bărbatul nu a locuit în Italia într-o zonă afectată de epidemia de coronavirus, familia sa nu a ținut cont și a trecut la fapte.

Omul a fost obligat să stea izolat în podul casei, deși se simțea foartea bine, starea sa de sănătate fiind una bună. Chiar și așa, el a fost ”cazat” în podul casei pentru a nu îi infecta și pe ceilalți membri cu coronavirus.

Tânărul a acceptat situația și timp de câteva zile a trait în podul casei, fiind izolat de familie. Însă, în noaptea de sâmbătă spre duminică acesta nu a mai rezistat și s-a gândit să recurgă la un gest extrem.

După ce a consumat câteva sticle de alcool, bărbatul a anunțat pe pagina sa de Facebook că își pune capăt zilelor. Locuitul în podul casei fiind prea mult pentru el.

Norocul omului au fost prietenii de pe Facebook. Oamenii au văzut mesajul bărbatului și imediat au alertat autoritățile. La casa tânărului a ajuns în scurt timp poliția.

Bărbatul a fost salvat la timp și transportat la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare, acolo unde a fost consultat, iar ulterior a avut parte și de un consult psihiatric în urma căruia a fost internat.

Familia acestuia a rămas șocată de cee ace voia să facă tânărul. Nu s-au gândit că perioada de auto-izolare îi va adduce asemenea gânduri.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro