Un tânăr din Paşcani a fugit din izolarea la domiciliu. Tânărul dorea să dea examen pentru permisul de conducere

Un tânăr din Paşcani a fugit din izolarea la domiciliu. Tânărul dorea să dea examen pentru permisul de conducere © Arhivă

Momente de panică în Paşcani, după ce un tânăr ce se afla în izolare la domiciliu a fugit. Motivul? Băiatul voia să susţină examenul pentru permisul de conducere.

Tânărul în vârstă de 21 de ani era în izolare la domiciliu 14 zile pentru suspiciune de coronavirus. Băiatul nu a luat în calcul niciun risc şi a părăsit domiciliul din dorinţa de a-şi îndeplini visul, acela a de deveni şofer.

Fără să ţină cont de condiţia sa, aceea de a rămâne izolat la domiciliu timp de 14 zile pentru suspiciunea de virusul ucigaş din China, tânărul de 21 de ani a venit foarte hotărât să-şi susţină examenul. 

Planurile nu au decurs însă aşa cum a vrut el, deoarece, în momentul în care a prezentat CNP-ul autorităţilor, imediat a apărut o alerta conform căreia băiatul ar fi trebuit să se afle în izolare la domiciliu timp de două săptămâni.

În cazul său, autorităţie au luat imediat măsuri. În acelaşi timp, este posibil ca DSP să-l amendeze pe băiat.

Trei dintre cei şase infectaţi cu coronavirus din România s-au vindecat

Joi, Grupul de Comunicare Strategică al Guvernului a anunţat că trei dintre cei şase români infectaţi cu virusul din China s-au vindecat.

Este vorba despre tânărul de 25 de ani, din Gorj (primul pacient infectat cu coronavirus), femeia de 38 de ani şi bărbatul de 48 de ani, amândoi fiind din Timişoara.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro