Un tânăr din Suceava și-a jefuit prietenul, care s-a lăudat că s-a întors din străinătate plin de bani. I-a găsit în portofel o sumă infimă

Un tânăr din Suceava și-a jefuit prietenul, care s-a lăudat că s-a întors din străinătate plin de bani. I-a găsit în portofel o sumă infimă © Profimedia

Situație tragi-comică, în Suceava. Un bărbat de 30 de ani, abia întors din Marea Britanie, a fost jefuit chiar de prietenul lui, care a crezut că a revenit în țară plin de bani. Doar că șoc: atunci când i-a deschis portofelul, n-a găsit deloc suma frumoasă cu care se lăudase prietenul.

Întors din Marea Britanie, un tânăr de 30 de ani a ieșit în oraș cu niște prieteni, pe care i-a cinstit pentru a celebra revenirea în țară. Printre cei care s-au bucurat de aceste momente s-a numărat și un băiat de 19 ani, care a plecat urechea la laudele bărbatului, scrie newsbucovina.ro.

Supriza trăită de un tânăr care și-a jefuit prietenul

Atunci când a ieșit la un bar din localitate, bărbatul de 30 de ani a povestit că a muncit în Marea Britanie și că a strâns o sumă frumușică de bani. De parcă nu a fost de ajuns, s-a lăudat și cu faptul că a jucat (și câștigat) la jocuri de noroc.

Amicul de 19 ani, tentat de toate spusele tânărului, s-a decis să îl jefuiască, așa că l-a urmărit pe o alee întunecată, într-o zonă care nu avea supraveghere video. În acel moment, tânărul l-a împins pe bărbat într-un șanț.

Atunci când omul a ajuns la pământ, băiatul l-a scotocit și i-a luat portofelul, în care a găsit doar 600 de lei. Au fost buni și ei, așa că a fugit cu ei.

Victima a anunțat Poliția, iar agresorul a fost rapid găsit de oamenii legii, care l-au reținut pentru 24 de ore.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro