Un tată aflat în puşcărie a distrus şi viitorul băiatului său. Ce a fost pus să facă minorul din Medgidia. Acum riscă o pedeapsă de...

Un tată aflat în puşcărie a distrus şi viitorul băiatului său © Arhiva

Viitorul unui minor din Medgidia a fost distrus chiar de părintele acestuia, aflat în puşcărie.

Fiul unui bărbat, aflat deja în puşcărie, a fost pus chiar de acesta să participe la o înşelătorie prin care să obţină de la o persoană o sumă foarte mare de bani. Omul aflat în puşcărie a pus la cale un plan prin care să facă rapid rost de o sumă uriaşă de bani, apoi fiindcă avea nevoie de un ajutor, omul şi-a implicat şi fiul în înşelătorie.

Omul a păcălit un bătrân, printr-un apel telefonic, că fiul său a lovit o femeie cu maşina, iar acum are nevoie de o sumă uriaşă de bani pentru a scăpa de închisoare. Victima puşcăriaşului i-ar fi dat minorului, care a jucat rolul de intermediar, o sumă fabuloasă de bani. Mai exact, acesta a fost păcălit cu 3.950 de euro, 20.350 de dolari şi 103.840 lei.

Bătrânul înşelat a fost sunat de tatăl puşcăriaş care s-a dat drept fiul acestuia aflat la muncă în Qatar.

"Inculpatul s-a deplasat la locuința persoanei vătămate și prin inducerea în eroare a persoanei vătămate, după ce în prealabil aceasta a fost apelată telefonic de către o persoană care a pretins că ar fi fiul său aflat la muncă în Qatar și va trebui să dea o sumă de bani unei persoane pentru plata unui avocat si despăgubirea unei persoane vătămate, i-a solicitat acesteia respectiva sumă de bani, persoana vătămată dând curs solicitării și înmânându-i inculpatului suma de 103.840 lei, 3.950 euro și 20.350 dolari", se arată în rechizitoriu, citat de replicaonline.ro.

După ce s-a aflat de fapta bărbatului din închisoare şi de a fiului său, instanţa a decis ca minorul să primească drept pedeapsă o măsură educativă. Pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, băiatul care era minor la data săvârşirii faptelor a primit drept pedeapsă măsura educativă a asistării zilnice pe o durată de 6 luni.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro