Un taximetrist din Botoşani trăieşte o dramă cumplită, după ce a fost atacat de un client

Un taximetrist din Botoşani trăieşte o dramă cumplită, după ce a fost atacat de un client © Arhiva

Un caz şocant a avut loc în Botoşani, acolo unde an angajat al unei firme de taximetrie a fost la un pas de moarte din cauza unui client.

Bărbatul era în timpul programului atunci când a primit o comandă, pe care nu a ezitat să o efectueze. Şoferul era în drum spre destinaţia clientului şi nimic prevedea ceea ce avea să se întâmple. Însă, în timpul cursei, clientul taximetristului a scos un cuţit din buzunar şi l-a atacat pe şofer. 

Fără nici un motiv, clientul l-a înjunghiat la nivelul feţei de nenumărate ori pe cel care îl ducea la destinaţia dorită.

Omul nu a avut nici o şansă să scape din mâinile agresorului, însă norocul lui a fost un echipaj de poliţie care tocmai trecea prin zona respectivă.

Oamenii legii au intervenit de urgenţă. i-au acordat taximetristului primul ajutor până la venirea medicilor, dar l-au şi arestat pe făptaş.

Deşi a scăpat cu viaţă, Gheorghe Constandache a rămas mutilat, cicatricile fiind foarte vizibile pe faţa lui.

Chiar şi după acest incident, omul a continuat să îşi facă meseria, fiind singura sursă de venit pentru familia pe care o are de întreţinut. Cât despre cel care era pe cale să îi ia viaţa, taximetristul spune că nu ştie absolut nimic. Nici dacă este arestat, nici dacă se află în libertate. 

"Fac taximetrie în continuare. Din asta trăiesc. Eu nu știu nimic de individ, e la pușcărie, e liber, nu zice nimeni nimic", a spus bărbatul. 

Cât despre agresor, acesta a fost dus la audieri, ulterior fiind reţinut. Acum, bărbatul în vârstă de 32 de ani care l-a atacat pe taximetrist fără a avea vreun motiv se află în arest preventiv.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro