Un taximetrist din Târgu Mureș face curse gratis pentru cadrele medicale, cu bolidul său de lux, pe baza legitimației de serviciu

Un taximetrist din Târgu Mureș face curse gratis pentru cadrele medicale, cu bolidul său de lux, pe baza legitimației de serviciu © captura video

Un bărbat care face taximetrie cu o mașină de lux pe străzile din Târgu Mureș, a luat o inițiativă inedită pentru a ajuta cadrele medicale în această perioadă dificilă, când toată lumea se luptă cu noul virus apărut.

Taximetristul face curse gratuite pentru angajații sistemului sanitar. Aceștia trebuie doar să îi arate legitimația de serviciu, iar bărbatul conduce acasă medicii și asitentele de la spitalul din județ.

Pe numele său Ovidiu, taximetristul a creat și un video în care vorbește despre inițiativa lui. Colegii bărbatului s-au arătat interesați și au început să practice și ei transportul personalului medical gratuit. 

"Am zis să mă alătur și eu împotriva coronavirusului. Eu am zis ca să susțin medicii din Târgu Mureș, medicii care luptă împotriva coronavirusului, să le ofer un transport gratuit. Am hotărât, împreună cu alți colegi de taxi să susținem lupta asta, să oferim un sprijin tuturor doctorilor, asistenților care luptă cu coronavirusul. Le mulțumim, îi apreciem foarte mult.", spune Ovidiu Sima.

Inițiativa unui taximetrist cu bolid de lux

Mai mult, taximetristul este de părere că angajații din sistemul sanitar merită măcar atât, după tot efortul pe care ei îl depun zilnic în salvarea celor bolnavi.

De asemenea, el a introdus și în aplicația pentru comandarea unui taxi, o secțiune specială pentru cadrele medicale, care vor fi duse la spital sau acasă, complet gratuit.

Ovidiu mai spune și că va face numai curse pentru cadre medicale în următoarea peroadă și chiar va pleca de acasă, dacă acest lucru este necesar pentru transportul persoanelor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro