Un tren cu 100 de călători a luat foc în Teleorman! Ce se întâmplă cu victimele / VIDEO

Un tren cu 100 de călători a luat foc în Teleorman! Ce se întâmplă cu victimele / VIDEO © captură video

Alertă! Un tren al CFR care circula pe ruta Bucureşti-Târgu Jiu a luat foc marţi seară, în judeţul Teleorman. În momentul izbucnirii incendiului, în mijlocul de transport se aflau 100 de călători. 

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a anunţat că marţi după-amiază, în judeţul Teleorman, a luat foc un tren de cinci vagoane, în care se aflau 100 de călători.

Traficul feroviar a fost oprit în dreptul localităţii Măldăeni, pe magistrala 900. Potrivit primelor informaţii, flăcările au izbucnit la ultimul vagon.

„Traficul feroviar este oprit pe magistrala 900, la intrare în stația CF Măldăeni, județul Teleorman, după ce la nivelul unui tren de călători, cu 100 de persoane la bord, compus din cinci vagoane, care circulă pe relația București –Târgu Jiu, a izbucnit un incediu la ultimele două vagoane”, a anunţat Centrul Infotrafic.

Ce s-a întâmplat cu victimele

Călătorii au fost evacuaţi la timp din tren, înainte ca flăcările să se extindă şi la vagonul vecin. Până în acest moment nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului. La faţa locului au fost trimise două microbuze de la Detaşamentul Alexandria şi Detaşamentul Roşiorii de Vede pentru preluarea mai multor pasageri.

CFR a trimis şi o locomotivă diesel pentru preluarea garniturilor care nu au fost afectate de incendiu, potrivit trnews.ro.

Incendiul a fost lichidat şi nu au fost înregistrate persoane rănite. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro