Un vasluian a rămas lefter, după ce doi vecini i-au pierdut la pariuri toată averea

Un vasluian a rămas lefter, după ce doi vecini i-au pierdut la pariuri toată averea © Arhiva

O situație incredibilă a avut loc la Vaslui, acolo unde doi tineri și-au lăsat vecinul lefter, după ce i-au pierdut toată averea la pariuri. 

Doi tineri din comuna Grivița, județul Vaslui, și-au adus vecinul la sapă de lemn, după ce i-au jucat la pariuri toată averea. Pentru fapta lor, tinerii au fost reținuți și apoi lăsați în libertate.

Tinerii de 19, respectiv 24 de ani, au aflat datele cardului bancar al vecinului în vârstă de 29 de ani, apoi i-au jucat toți banii la pariuri. 

Hoții nu s-au oprit la prima rundă în care au pierdut, ci i-au jucat vecinului toți banii, prejudiciul estimat fiind de peste 16.000 de lei.

Păgubitul a anunțat autoritățile atunci când a văzut că nu mai are niciun ban pe card, iar în urma cercetărilor, oamenii legii au aflat că în lunile februarie și martie, cei doi bărbați au efectuat peste 100 de operațiuni financiare frauduloase, pe internet.

Acum, pentru fapta lor, cei doi au fost plasați sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, după ce au fost reținuți pentru 24 de ore. 

"Polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a doi bărbați din Grivița, bănuiți de comiterea infracțiunii de efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos, în dauna unui bărbat de 29 de ani, din aceeași localitate.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada februarie-martie, cei doi bărbați s-au folosit de datele de identificare ale unui card bancar emis persoanei vătămate și au efectuat peste 100 de operațiuni financiare frauduloase, pe internet.

Astfel, persoanele bănuite de comiterea faptelor cercetate au efectuat plăți online către diverși comercianți, operatori pariuri sportive și operatori jocuri", se arată într-un comunicat al Poliției, conform Antena3. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro