Un viitor om al legii, prins la furat gablonţuri în mall. Tânărul elev al Şcolii de Poliţie Câmpina a furat mai multe inele

Un viitor om al legii, prins la furat gablonţuri în mall © Arhiva

Studiază să ajungă un om al legii, însă îi place să trăiască şi periculos, aşa am putea descrie un elev al Şcolii de Poliţie Câmpina.

Un elev al Şcolii de Poliţie Câmpina are două feţe, am putea spune. Şi asta pentru că, deşi studiază să ajungă un om al legii, tânărului îi place să trăiască periculos.

A venit luna martie, numită şi luna cadourilor, aşa că tânărul s-a gândit să iasă mai ieftin din această perioadă. Zis şi făcut. Căci de la un gând la fapte a mai fost doar un pas.

Tânărul a fost prins de agenţii de pază ai mall-ului Ploieşti Shopping City în timp ce fura mai multe bunuri dintr-un magazin.

Potrivit primelor informaţii, tânărul a încercat să fure mai multe gablonţuri, în valoare totală de 50 de lei.

Tot personalul de pază a fost cel care a anunţat poliţia. Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au concluzionat faptul că faptele tânărului sunt reale. În acest caz a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

"În cursul acestei zile (ieri n.r.) am fost sesizați de reprezentanții unei societăți de pază despre faptul că au reținut un bărbat suspectat că ar fi sustras dintr-un centru comercial mai multe bunuri. Din primele verificări s-a stabilit că acesta ar fi un tânăr de 19 ani, elev al Școlii de agenți de poliție "Vasile Lascăr" Câmpina. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt", au transmis poliţiştii prahoveni.

Acum viitorul poliţist, elev al Şcolii de Poliţie Câmpina, va fi cercetat disciplinar.

De asemenea şi la nivelul Şcolii de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost demarată o procedură de cercetare disciplinară, urmând ca elevul să suporte măsurile luate în consecinţă.

Elevul ar putea risca acum să fie dat afara din cadrul şcolii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro