Update: Profesoara din Suceava, suspectă de coronavirus, scăpată cu targa în timpul transferului între spitale

+2 click pentru
galerie

© Antena3

Update: Momente de groază pentru profesoara din Suceava, supectă de coronavirus. Femeia în vârstă de 32 de ani a fost scăpată cu targa de medicii care o transportau de la Suceava la Iaşi, acolo unde urma să fie supusă mai multor investigaţii pentru a se stabili dacă a fost sau nu infectată cu virusul ucigător.

Profesoara de engleză a fost izolată într-un salon al spitalului, până când o autospecială SMURD  a fost pregătită pentru a o transporta la Iaşi. 

Însă, din neatenţie, unul dintre paramedicii care se ocupau de transferul femeii a alunecat. Acesta a căzut, iar odată cu el a căzut şi femeia transportată pe targă. Din fericire, nici pacienta, nici paramedicul nu au fost accidentaţi. 

Astfel, transferul a fost desfăşurat fără probleme. 

Ştirea iniţială:

Coronavirusul este de neoprit. Virusul ucigător din China face victime zi de zi, atât local, cât şi pe alte continente. 

După ce trei bărbaţi din Tulcea au fost izolaţi, fiind suspecţi de coronavirus, acum încă o persoană a ajuns să fie izolată în spital.

De dacă aceasta, victima este o femeie din Suceava. Femeia în vârstă de 32 de ani este profesoară şi recent s-a întors din Kunming, China.

Suceveanca a venit cu avionul de la Londra, la Suceava pe data de 1 februarie, însă după doar o zi, profesoara de engleză a început să se simtă rău.

Pentru că simptomele ei ar fi cele asemănătoare virusului ucigător, femeia a fost transportată de la spitalul din Suceava, la Iaşi. Acolo tânăra profesoară este izolată, până când, cel mai probabil, va fi transportată de la Institulu "Matei Balş".

După ce Organizaţia Mondială a Sănătaţii a declarat epidemie la nivel mondial cu coronavirus, Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş" a fost dotat cu toate kit-urile necesare diagnosticării rapide a infecţiilor cu coronavirus.

Femeia din Suceava a călătorit în Kunming, China. Oraşul este situat la aproximativ 1.500 de kilometri de Wuhan, centrul focarului. Din piaţa oraşului a izbucnit virusul ucigător. Virusul ucigător s-a răspândit cu rapiditate în mai multe regiuni din China, dar a ajuns şi pe alte continente, făcând victime şi în afara regiunii chineze.

Cercetătorii români vor să descopere antivirusul

De la declanşarea virusului, autorităţile din mai multe ţări au încercat să îşi scoată oamenii din zona de unde a izbucnit virusul ucigător.

"​Corect ar fi să spun că este un vaccin personalizat populațional, în sensul că noi am luat caracteristicile imune din toată literatură ale populației din România în primul rand, dar e vorba de populația europeana", a explicat Virgil Păunescu, directorul institutului Oncogen.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro