Urmărire ca-n filme în Constanţa! Un bărbat fără permis de conducere şi cu numere expirate, oprit cu focuri de armă. VIDEO

Urmărire ca-n filme în Constanţa! Un bărbat fără permis de conducere şi cu numere expirate, oprit cu focuri de armă. VIDEO © Captură video

Urmărire ca în filme pe străzile din Constanţa! Un şofer fără permis şi cu numere de înmatriculare expirate a fost oprit cu focuri de armă de către poliţişti.

Totul s-a întâmplat vineri, în prima parte a zilei. Şoferul a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, încercând să fugă. În timp ce încercau să îl oprească, poliţiştii au tras şi câteva focuri de armă de avertisment. 

La un moment dat, cel aflat la volanul maşinii a oprit, a abandonat maşina şi a încercat să fugă pe jos. A ajuns în dreptul unei casei şi a încercat să intre, moment în care un poliţist a tras din nou un foc de armă, iar bărbatul a fost imobilizat, scrie ziuaconstanta.ro. 

Oamenii legii au constatat că bărbatul în vârstă de 27 de ani nu avea permis de conducere, iar numerele de înmatriculare ale autoturismului erau expirate din noiembrie 2018. Acestuia i-a fost deschis dosar penal. 

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro