Văduva lui Dinu Patriciu, făcută K.O. de fiicele vitrege / A ajuns în pragul disperării

+5 click pentru
galerie

Rămasă cu buza umflată după moartea miliardarului Dinu Patriciu, văduva acestuia primeşte lovitură după lovitură.

Dana Patriciu încearcă, din 2017, să le execute silit pe fiicele vitrege, Ana şi Maria, precum şi pe prima nevastă a lui Dinu Patriciu, Sabina, însă aceste au reuşit de fiecare dată să se eschiveze. Mai mult, în urmă cu o lună, cele trei au dat-o în judecată pe Dana Patriciu, contesttând decizia de executare silită. Şi, cum un necaz nu vine niciodată singur, pe lângă fapul că nu s-a ales cu nimic de pe urma lui Dinu Patriciu, văduva miliardarului este chemată în faţa judecătorilor şi într-un proces în care o instituţie bancară a obţinut executarea silită a moşternirii, pentru recuperarea unor daorii uriaşe.

Singura care a pus mâna pe o avere impresionantă după moartea lui Dinu Patriciu a fost amanta asiatică a răposatului miliardar, Melanie Chen. Asta deoarece, cu doar câteva luni înainte să moară, Patriciu i-a donat acesteia o firmă de sute de milioane şi tablouri în valoare de două milioane de euro. Mai mult, în testament, Patriciu a menţionat că îi lasă asiaticei 12,5% din averea lui (estimată la peste un miliard de euro), "ca semn de mulţumire pentru sprijinul moral şi uman pe care mi l-a acordat în ultima perioada a vieţii mele".

Omul de afaceri a decedat pe 19 august 2014, la Londra, în urma unei infecţii pulmonare. Pe 3 august împlinise 64 de ani. De mai bine de doi ani se afla în proces cu Dana Patriciu, cea care în decembrie 2012 - la scurt timp după ce miliardarul fusese supus unui transplant de ficat - a cerut instanţei partajarea averii, evaluată la 2,3 miliarde de euro. Mai mult, femeia cu care Patriciu a format un cuplu timp de 20 de ani a cerut instanţei să constate că industriaşul nu ar mai fi fost în toate minţile şi a solicitat să fie numită tutorele soţului ei. În primăvara anului următor, miliardarul a deschis un proces de divorţ, dar a murit înainte de a fi dată sentinţa.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro