Valentina, adolescenta de 15 ani din Vaslui, a fost găsită! Ce s-a întâmplat cu ea

Valentina, adolescenta de 15 ani din Vaslui, a fost găsită! Ce s-a întâmplat cu ea © Facebook

Valentina Gabriela Baron, adolescenta de 15 ani, a fost găsită. Copila din Vaslui era dispărută de 10 zile şi, înainte să plece de acasă scrisese mai multe mesaje terifiante pe Facebook. Familia ei a anunţat dispariţia abia în a noua zi. 

Poliţiştii au găsit-o pe Valentina Gabriela Baron, adolescenta de 15 ani, dispărută de zece zile. Originară din comuna Zăpodeni, copila se afla la locuinţa unei prietene din Vaslui. Se pare că, potrivit IPJ Vaslui, nu a fost victima vreunei infracţiuni, a plecat de bunăvoie de la domiciliu şi în această perioadă a locuit la prietena ei, pe care o ajută să-şi crească pruncul.

În tot acest timp, eleva a fost văzută de mai multe ori prin oraş de colegi sau prieteni, deşi părinţii ei nu mai ştiau nimic de ea de câteva zile bune.

"În urma sesizării de ieri (n.r. 16 octombrie), poliţistii vasluieni au desfăşurat o serie de activităţi specifice, în vederea despistării minorei Baron Valentina-Gabriela. Azi (n.r. 17 octombrie), aceasta a fost găsită şi predată părinţilor. Nu a fost victima niciunei infractiuni, a plecat voluntar de acasă şi în toată această perioadă a locuit la o prietenă din Vaslui”, a transmis purtãtorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Eleva în clasa a IX-a, Valentina a încetat să mai meargă la şcoală începând cu a doua săptămână de cursuri. Diriginta i-a anunţat pe părinţi, iar aceştia i-au spus femeii că şi ei au probleme cu fata lor care a mai lipsit de acasă. Valentina Gabriela Baron prefera să stea la bunicul ei, potrivit vremeanoua.ro.

Mesaje dureroase pe Facebook

Înainte de dispariţie, fata a postat mai multe mesaje pe reţelele de socializare. Într-unul dintre acestea, adresat tatălui, Valentina dă de înţeles că nu s-a simţit niciodată iubită.

"Dragă tată, o să cresc și eu, o să am și eu copii. O să le amintesc zilnic cât de mult îi iubesc și cât de importanți sunt pentru mine, pentru că tu nu ai făcut NICIODATĂ asta !😔", apare pe contul de Facebook al Valentinei Gabriela Baron.


facebook whatsapp twitter pinterest