Motivul incredibil pentru care patru vecini de-ai lui Dincă au fost rechemați la audieri

Motivul incredibil pentru care patru vecini de-ai lui Dincă au fost rechemați la audieri © Arhivă

Zilele acestea, procurorii i-au audiat pe mai mulți din vecinii lui Gheorghe Dincă, cel supranumit „criminalul din Caracal”. Pe patru dintre ei, însă, au fost nevoiți să îi cheme din nou, după ce primele dăți s-ar fi prezentat băuți.

Luni, patru vecini de-ai lui Dincă au fost chemați la Poliția Caracal, pentru a da declarații. Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii s-au văzut în fața unei situații halucinante, atunci când au sesizat că declarațiile lor erau contradictorii. Drept urmare, oamenii legii i-au chemat din nou pe vecinii respectivi.

Au fost beți la audieri

Tot aceleași surse dezvăluie faptul că, la primele audieri, cel puțin unul dintre bărbați a fost beat. Tocmai de aceea, vecinii au fost chemați o a doua oară. Doar că, ce să vezi, nici atunci n-au avut prea mult succes. Declarațiile lor au fost confuze și pline de contradicții, așa că tot ce le rămâne acum anchetatorilor este să îi cheme pe cei patru o a treia oară și să spere că vor avea mai mult noroc de această dată.

"Criminalul din Caracal" este supărat că bea apă de la robinet

În urmă cu puţin timp, în arest, Gheorghe Dincă ar fi făcut adevărate crize de nervi! Supărat că primeşte apă de la robinet şi că nu are acces nici la televizor, "criminalul din Caracal" şi-ar fi ieşit din minţi şi nu ar fi ezitat să arate acest lucru. 

Cât se află în arest la IPJ Olt, conform RTV, Gheorghe Dincă nu are acces la o sursă de apă potabilă şi nici la televizor. Astfel, stă la atitudinea poliţiştilor. Nu ar fi prima dată când Gheorghe Dincă este nemulţumit de faptul că primeşte apă caldă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro